Date archive: юли 2017

Нови членове – Пощенска банка

PB_LOGO_RGB-BG (2)Българската мрежа на Глобалния договор на ООН е щастлива да обяви приемането на поредния си нов член, в лицето на  Пощенска банка.

Инвестициите в устойчивото развитие са основен елемент в дейността на Пощенска банка. Екипът на финансовата институция твърдо вярва, че развитието на дългосрочната устойчивост на бизнеса е тясно свързано с цялостното благосъстояние и развитие на обществото.

Post bank

Мисията на банката е да бъде пълноценен участник в процесите, през които преминава българското общество, и от позицията на водеща финансова институция да подпомага проекти в някои от основните сфери на обществения живот като образование, култура, спорт и грижа за околната среда. 

Сред основните проекти на банката са кампаниите за финансова грамотност, благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run, вътрешната програма „Зелени заедно с Пощенска банка“, партньорството с Американския университет в България, Националната търговско-банкова гимназия и много други. Пощенска банка работи с някои от най-големите неправителствени организации в България и се стреми да бъде техен дългосрочен партньор. За своите проекти в сферата на корпоративната социална отговорност банката е отличавана с редица национални и международни награди.

Details

Стартира проектът „Игри за добрини“

games_for_good_logo_final-page-001Проектът „Игри за добрини“ цели да покаже, че отговорните компаниии, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. За целта Мрежата организира спортни турнири, в които всяка участваща компания се бори за избрана от нея социлна кауза. Така печелейки турнира, печели и избраната от отбора кауза, за която отива събрания награден фонд. Научете повече

Details