Date archive: февруари 2018

Стартира издание 2018 на програмата „Отговорният избор“

logo-1Тазгодишното издание на програмата стартира на 16.02. с модул „Правата на потребителя“, а интерактивното обучение бе проведено от „Правата ми“ за служителите на Екопак България. Научете повече

 

 

Details

Нови членове – Kreston BulMar

kreston-bulmar-logoБългарската мрежа на Глобалния договор на ООН е щастлива да обяви приемането на поредния си нов член, в лицето на най-голямата счетоводна компания в България, Kreston BulMar. 

Kreston Bulmar 2

С множеството си каузи и начинания Kreston BulMar заема достойно място в българския публичен живот. Основният проект на компанията е Академия BulMar, която осигурява стипендии за професионално обучение и устойчиво развитие на талантливи и амбициозни студенти. Сред проектите на компанията са и Istoria.bg – онлайн библиотека за публикации на български историци, както и Balans.bg – експертен сайт с безплатни ресурси по счетоводство.

Мрежата с нетърпение очаква включването на екипа на Kreston BulMar в тазгодишните си проекти и програми.

 

Details

Бизнесът поема ангажимент за образование от 21 век

CVS_017

27 са първите български оранизации, приели Националния план за действие в изпълнение на Европейския пакт за младежта

Осем приоритета на промяната, които включват всички актьори: учители, ученици, родители, училища и университети, отделни компании и браншови организации, както и подкрепящи неправителствени организации са заложени в Националния план.

Научете повече  

Details