Date archive: април 2019

Запишете се за участие в „Игри за добрини“-турнир по тенис на маса!

table tenis fb

Българската мрежа дава старт на записването за участие в една от най-популярните си инициативи, „Игри за добрини“ и първия от четирите спортни турнира – този по тенис на маса. Състезанието ще се състои на 15 юни в зала Арена Асарел, Панагюрище, а наши любезни домакини ще бъдат Асарел Медет.

 

 

 

И тази година ви каним да се присъедините към компаниите, които в две поредни издания се включиха в инициативата и подкрепиха каузите, в които вярват и които подкрепят.

Останалите турнири, в които можете да запишете своето участие са:

2019 igri calendar

 

Заявка за участие 

Задължително условие е в отборите по различните дисциплини да няма включени картотекирани състезатели.

Нека направим третото издание на Игрите още по-успешно, динамично и съчетаем практикуването на любимия спорт с реализирането на смислени каузи. 

За повече информация или записване на участие, моля свържете се с нас на secretariat@unglobalcompact.bg. 
И следете Facebook събитието на турнира за актуална информация.

 

Details

Замърсяване на въздуха – опознай врага си

2016-12-CHINA-POLLUTIONПонякога не го виждаме, но замърсяването на въздуха е навсякъде около нас.

Може би си мислите, че то не ви оказва влияние, защото не живеете в град, обгърнат от смог. Е, по всяка вероятност грешите. Статически, девет от десет човека в световен мащаб са изложени на нива замърсяване, надвишаващи допустимите стойности определени от Световната здравна организация. Това означава, че с всеки дъх, който си поемате, вие вдишвате микроскопични частици, които атакуват вашите бели дробове, сърце и мозък. Към статията 

Details

Юбилейното 10-о издание на конференцията „Образование и бизнес“ ще покаже истории от бъдещето

OBRAZOVANIE-I-BIZNESS-2019-KV-1920x860-previewМеждународната конференция „Образование и бизнес“ на националната телевизия Bulgaria ON AIR тази година ще бъде много специална. „Истории от бъдещето“ е темата на новото 10-о юбилейно издание на конференцията. Тя ще се проведе на 13 май, от 19 часа, в Народния театър „Иван Вазов“. Научете още  

Details

Нова информационна брошура за проектите „Гордея се с труда на моите родители“ и Базар на професиите

Promo broch_ProudВ най-новата ни информационна брошура ще намерите подробна информация за това какво представляват нашите авторски програми  „Гордея се с труда на моите родители“ и Базар на професиите, за кого са предназначени те, какво печелите с участието си и как да се включите през 2019 г. 

Преди седем години бяхме първопроходците, демонстрирайки силата на колективния проект. Успяхме да запалим интереса на хиляди деца, компании, учители, родители и днес инициативата е разпозната от МОН, Европейската комисия, обществото. Програмата има много привърженици и последователи.“, сподели председателят на Българската мрежа, Огнян Траянов.

Инициативите „Гордея се с труда на моите родители“ и Базар на професиите вече са отворени за записване. Включете се и вие!

Разгледайте брошурата тук.

Details