Date archive: юли 2019

БМГД връчи специална награна по време на Годишните отличия на b2b Media

GC-Progress6

Огнян Траянов връчи специална награда на Българската Мрежа на Глобалния Договро на ООН за „Инвестиция за устойчиво развитие“ на компания Progress в рамките на годишните награди на B2B Media.

Сред отличените са и редица от членовете на Мрежата – ОББ взе отличия в осем категории, в това число и награда за „Иновативна идея на годината“, с новооткритата лаборатория за иновации Surf Studio. ТехноЛогика заслужи първо място с проекта си Техно Меджик Ленд, А1 грабна четири награди, а екипът на Пощенска банка си тръгна с отличия в две категории. 

 

AllНад 70 проекта се състезаваха в петото издание на Годишните награди на b2b Media. Призовете бяха връчени по време на официална церемония в присъствието на официална лица, медии, бизнес организации и професионални сдружения. За отличията в над 20 категории се състезаваха организации, които имат значими постижения, както и новаторски, креативни и социално-отговорни проекти. Участниците са от различни сектори у нас.

Българската мрежа в лицето на изпълнителния директор, Дарина Георгиева, взе участие в журирането на участниците в конкурса и връчи награди в няколко категории на отличените победители. 

Научете повече 

Details

Запишете се на международно лятно училище за корпоративна устойчивост и отговорност

logo-summer-school-2019CSR HELLAS в ролята си на национален представител на CSR Europe в Гърция, в сътрудничество с University of Crete и American College of Greece, организира Международно лятно училище за корпоративна устойчивост и отговорност, което ще се проведе в периода 23-28 септември 2019 г. в Американския колеж в Атина, Гърция. 

Лятното училище има за цел да осигури напреднало обучение на водещи професионалисти, предприемачи и млади изследователи за идентифициране на бизнес възможности, свързани с устойчивостта, включване на устойчивост в основата на бизнес стратегията, както и за последващото отговорно корпоративно управление.

Пo време на шестте дни на обучение, участниците ще  имат възможността да посещават лекции от водещи академични преподаватели; да участват в обсъждане на казуси, представени от опитни професионалисти, и да работят по реални бизнес казуси.

Повече информация ще намерите като последвате следния линк тук.

Събитието можете да откриете и във Facebook тук.

 

Details

Как се справяме със замърсяването с пластмаса – опитът на „Patagonia“

davis_t_d6i3088_1500tcl-1404x936

Снимка: Tim Davis

Кои са Patagonia и какво произвеждат – вероятно знаете, че те са сред марките производители на луксозни дрехи за outdoor активности. Луксозни ли казахме? Цената им е висока, но срещу нея стоят качество, прецизна изработка, устойчивост на времето и суровите атмосферни условия. Окей, но Patagonia разполага с нещо, което надминава всички други качества на продуктите им – eco-friendly дейност. 

Научете още 

Details

Включете се в предстоящите събития на Българската мрежа

LN_BGR_LOGO

Запознайте се с предстоящите събития, част от календара на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН за 2019 г. и не пропускайте възможността да се включите в тях! Към календара

Details

Българската мрежа споделя опит с руските си колеги

default-15d1Най-голямата руска информационна агенция Ведомости заедно с руската мрежата на Глобалния договор на ООН организираха национален форум по устойчиво развитие на 22 май 2019 г. в Москва.
Като организация, която работи активно по Целите за устойчиво развитие, Българската мрежа също беше поканена да участва, за да сподели своята работа по проекти с международните си колеги. 

Научете още 

Details