Date archive: януари 2020

Базарът на професиите през погледа на младите хора: TeenStation пита, професионалистите от компаниите отговарят!

БазарВидеото от Базар на професиите 2019 е тук! 

Близо 2000 деца и младежи видяха разнообразието от възможности на Базара на професиите 2019. Екип на мрежата училищни медии TeenStation беше там и се срещна с експертите от компаниите, за да разберат нещата, които ги вълнува.

Във видеото ще чуете лекторите и участниците в щандовете да говорят за професията си, за това колко е важно да обичаш работата си и за това как всяка професия има принос към обществото!
Организаторите ще споделят малко информация за самото събитие, защо то е важно за младите хора и какви са съветите им към тях. Не на последно място доброволци от базара и приятели на Мрежата ще споделят защо са решили да участват в базара и ще кажат няколко окуражаващи думи за младото поколение!

Гледайте видеото в канала ни в YouTube ТУК!   

Базарът на професиите ще се проведе и през 2020 г., за да могат още повече младежи и родители да се докоснат до необятния свят професии като геолог, специалист по кибер-сигурност, инженер, финансист, фармацевт и какво ли още не!

Видеото е изготвено от младите журналисти от TeenStation, които уловиха атмосферата в дните на Базара на професиите 2019 г. 

Оператори – Васил Андреев, Иван Панайотов
Редактори- Жени Янева, Яна Пеева
Ментор и монтаж – Димитър Стафидов 
Наставник – Евелина Павлова

                                 

Details

5 обещания за новата година със зелен фокус

child-2887483_1920Началото на новата година е чудесна възможност да започнем на чисто и да се замислим. Когато правите новогодишните си пожелания, не забравяйте да помислите и за природата. Ето 5 начина, по които можете да помогнете на околната среда тази година. 

Научете повече

Details