Date archive: март 2020

Най-разпознаваемите „Гордея се с труда на моите родители“ и Базара на професиите отворени за компаниите!

reklama-2-300x206

Кампанията по записване на участници в популярните инициативи „Гордея се с труда на моите родители“ и Базар на професиите вече започна и всички компании, които искат да вземат участие, могат да заявят желанието си!

За последните седем издания на инициативата „Гордея се“, над 6000 деца са прекрачили вратите на работното място на своите родители, където са се запознали с десетки различни професии. 

В своите вече пет издания, Базарът на професиите успя да срещне над 7800 деца, учители и родители с огромно разнообразие от специалисти, които нагледно показаха на младежите особеностите на своите професии. 

Инициативите вече се радват на изключително висока разпознаваемост сред бизнеса, обществото и медиите. Събитията целят отблизо да срещнат деца и младежи с широка палитра от професии, като по този начин допринесат за вдъхновението и професионалната ориентация на бъдещото поколение професионалисти.

Научете повече за събитията и условията за участие на нашия уебсайт тук и тук и не пропускайте да гледате специално разработените видеа за протичането на ежегодните дни на отворени врати в компаниите и Базара на професиите.

За допълнителна информация и заявяване за участие, моля свържете се с нас на secretariat@unglobalcompact.bg.

Details

Предстои Общо събрание на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН

IMG_8573На 30 март ще се проведе годишното Общо събрание на компаниите членки на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. 

По време на събранието компаниите ще дадат оценка на постигнатото от Мрежата през изминалата година и ще обсъдят предстоящите инициативи и проекти, както и всякакви други въпроси свързани с дейностите на организацията. 

Очаквайте по-подробна информация относно всичко обсъдено на Общото събрание след 30 март!

Details