Date archive: юли 2020

Изживейте въглеродния си отпечатък във Виртуална реалност

ВРКлиматичните промени продължават да бъдат водещи новини по света, но все още на много хора им е трудно да разберат този феномен, тъй като много от тези явления са далеч от ежедневния им живот. Но всеки обикновен човек допринася към климатичните промени, тъй като средният въглероден отпечатък на един човек е 6 тона годишно. Един тон е нивото, което всеки от нас трябва да се стреми да има, за да може светът да попадне в 1.5 °С бъдеще, препоръчано от Международния панел за Климатични Промени. Затова Програмата на ООН за Околна Среда (UNEP) си партнира с платформата Сони (Sony) PlayStation “Dreams” и създаде впечатляващо виртуално преживяване за климатичните промени. 

Прочетете повече

Details

ТехноЛогика организира уебинар за програмата HeRMeS eXpress

webinar3Грижата за служителите, която е присъща за всяка отговорна компания, не включва само списък от социални придобивки, добро възнаграждение, здравословни и безопасни условия на труд, атрактивни удобства и забавления. Усещането за справедливост, прозрачност и доверие към работодателя се постигат и чрез автоматизирането на HR процедуритеВъзможността всички в организацията да използват система за УЧР дава увереност у служителите за липса на субективизъм при взимане на решенията и допринася за изграждане на работодателската марка.

Как може да постигнете това с HR решението за малък и среден бизнес HeRMeS eXpress ще научите на уебинара на ТехноЛогика “HR софтуерът като ключов фактор за управлението на хора”, който ще се проведе на 14 юли от 15:00 ч.

Регистрирайте се още сега: https://bit.ly/31Hj2Tw 

Details