Date archive: септември 2020

„Гордея се с труда на моите родители“ и Базар на професиите 2020

Базар снимкаКризисната ситуация, породена от пандемията COVID-19, доведе до много промени в годишните планове на всички компании и организации. Българската мрежа също бе принудена да се адаптира и да преструктурира плановете си, както и ежегодните инициативи, които провежда. Въпреки трудностите ние успяхме да намерим начин, който да позволи провеждането на добре познатите и обичани наши проекти.
 
С радост искаме да Ви съобщим, че емблематичните инициативи на Българската мрежа „Гордея се с труда на моите родители“ и Базар на професиите ще се проведат в адаптиран, хибриден формат тази година.
 
Details

ЕКОПАК България: „Стара хартия за нова книга“ 2020 започва

Stara-hartia-za-nova-kniga-2020_picВ навечерието на първия учебен ден София отново ще е домакин на кампанията „Стара хартия за нова книга“, организирана от „ЕКОПАК България“ и Книжен център „Гринуич“. На 13 септември всяко дете, което доведе възрастен с 5 кг хартия за рециклиране на традиционното място – бул. „Витоша“ 37, ще получи нова книга по избор, както и подаръци от партньорите на празника. Кампанията отново е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г. и е подкрепена от кмета Йорданка Фандъкова.

Прочетете повече

Details