Посетете Базара на професиите на 23-ти и 24-ти ноември

Post 48 of 284

facebookЗа четвърта поредна година Българска мрежа на Глобалния договор на ООН кани деца и младежи да се запознаят от близо с разнообразие от професии. В рамките на два дни посетителите на Базара на професиите ще имат възможност да поговорят с професионалисти от различни области и да присъстват на лекции, в които специалисти споделят за особеностите на своята професия, за необходимите знания и качества да бъде практикувана тя и за пътя, който те самите са извървяли, за да се развият професионално.

Базарът по традиция е с вход свободен за всички желаещи да научат повече за особеностите на професиите, които ще покажем.

Събитието ще се състои в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк на:

  • 23-ти ноември, петък – този ден е предназначен за посещение САМО на организирани училищни групи с предварителна регистрация – линк за регистрация
  • 24-ти ноември, събота – вратите на Базара са отворени за всички желаещи посетители

Разгледайте и програмата с лекции за двата дни от Базара. 

Организаторът си запазва правото да прави промени по разпределението на лекциите.

Friday Saturday

Програма на Базара ще намерите и във Facebook

Регистрацията за записване на организирани училищни посещения на 23-ти ноември ще бъде отворена след 12-ти същия месец. Следете Facebook страницата на събитието и уебсайта ни за повече информация.

Базарът на професиите не е подходящ за деца под 8 годишна възраст.

Уведомяваме всички посетители, че събитието ще бъде медийно отразено и има вероятност да бъдете заснети в снимките/кадрите, с които Базарът ще бъде отразен.