Бъди доброволец на детския „Базар на професиите“ на 22-ри и 23-ти ноември в София Тех Парк!

Post 66 of 363

лого_базар2019За пета поредна година детският „Базар на професиите“ ще срещне малки, големи и още по-големи ученици със специалисти от различни области, които по цветен и любопитен начин представят своите професии и дават съвети за кариерно ориентиране. В практическите кътове пък децата ще могат да участват в интерактивни демонстрации и работилници, да се докоснат до макети, инсталации и какво ли още не.

Инициативата цели да създаде възможност за ранно професионално ориентиране на подрастващите, да насърчи съзнателния избор на професия, която носи удовлетворение, да допринесе за решаването на конкретни проблеми и да спомогне за превръщането на България в достойно място за реализация.

Как мога да съм полезен?
Търсят се доброволци, готови да помагат с организацията в дните на събитието – 22 и 23 ноември, в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк. Задачите включват:

  • посрещане и регистрация на посетителите;
  • упътване на посетителите за разположението на щандовете и лекциите;
  • следене за добрия ред и организация в залата;
  • даване на информация за програмата на базара;
  • асистиране на лекторите – поддържане на добрата подредба на лекционната зала, техническа помощ при зареждане на Power Point презентации и смяна на слайдове при необходимост.

За да научиш повече последвай този линк.