UNICEF България със спешен призив за дарение

Post 30 of 359

Capture06.04.2020 г.

УНИЦЕФ в България стартира кампания за набиране на средства за подкрепа здравето и защитата на най-уязвимите деца в тази безпрецедентна криза.

УНИЦЕФ си сътрудничи тясно с Правителството на България, Световната здравна организация (СЗО) и агенциите на ООН, за да ограничи разпространението на вируса в страната. Те подкрепят децата от уязвимите общности, които ще бъдат най-силно засегнати през следващите седмици и месеци. Засилват програмите и дейностите си, за да осигурат подкрепа в областите здравеопазване и образование и да обезпечат специалните нужди на деца, младежи и бременни жени.

За да отговорят на спешните нужди и кратките срокове от „Плана за хуманитарен отговор на пандемията COVID-19“ на УНИЦЕФ, те се обръщат към Вас със СПЕШЕН ПРИЗИВ за набиране на средства за подпомагане на уязвимите деца в нужда, които нямат нищо и никой в тази криза. Вашата помощ ще позволи на УНИЦЕФ и техните партньори да продължат неуморно да осигуряват грижи и подкрепа на терен. Спешният призив е отворен за дарения от фирми, филантропи, фондации или други организации, а набраните средства ще бъдат изразходени и отчетени по правилата на УНИЦЕФ.

Прочетете целия апел тук и тук.