Академията на Глобалния договор на ООН – поемете по пътя на устойчивото развитие

 

AcademyПрез 2018 Глобалния договор на ООН стартира академия, която да предостави на компаниите членове, знания и умения, необходими да изпълнят Целите за устойчиво развитие, заложени в Програма 2030, и да постигнат дълготраен растеж. Академията създава възможности за обучение на всички служители, независимо от длъжността, която заемат, или от етапа, на който са, в изграждането на корпоративната устойчивост. Силно предимство на Академията дава дигиталната платформа за дистанционни обучения, разделени в тематични модули. По този начин всеки може да проследи горещите теми, които го вълнуват, и да почерпи ноу-хау от експертите на инициативата и от споделените от тях подходи.

Част от темите застъпени от Академията са: SDG Action and Innovation, Social Sustainability,  Sustainable Finance and Reporting и Climate Action.

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ?

Академията е достъпна за членове ниво Participant на Глобалния договор на ООН.

ВИРТУАЛНИ СЕСИИ

Водените от специалисти интерактивни сесии са предназначени за компании, които искат да синхронизират своите бизнес стратегии с Десетте принципа на Глобалния договор и с глобалните цели.

E-КУРСОВЕ

Инструменти за обучение и източници в дигитален формат ще бъдат достъпни на участниците навсякъде и по всяко време. Заявилите желание, но пропуснали даден курс, имат на разположение материалите, използвани по време на обучението и качени в платформата впоследствие.

СЕРИИ С ИНФЛУЕНСЪРИ

Имате шанс да се учите от изтъкнати лидери в ООН и компании, моделиращи програмата за устойчивост.

ОНЛАЙН ОБЩНОСТ

Онлайн Академията осигурява интернационална мрежа от близки по разбирания професионалисти, с които можете да си сътрудничите в утвърждаването на добри практики.

Чрез Академията на Глобалния договор можете да изследвате равнището на своето ангажиране и да откриете онова обучение, което съответства на вашите нужди.

Тук можете да намерите пълния списък с предстоящите тазгодишни обучения.

На този адрес можете да се запознаете подробно и с условията за включване във виртуалната Академия. Българската мрежа на Глобалния договор се ангажира да ви държи в течение на последните новости в хода на обученията.