2020LSsocialmediacard-JavitsСрещата на лидерите от високо равнище ще събере 2000 от най-важните световни лидери за корпоративна устойчивост. Те ще дискутират и дебатират ценностите на ООН, бъдещето на многостранната политика и ролята на бизнеса, който е базиран на принципи в напредъка и достигането на Глобалните цели за устойчиво развитие.

Чрез комбинация от вдъхновяващи пленарни заседания, изложения, интерактивни работилници (workshops) и възможности за нетуъркинг (работа в мрежа/networking), срещата ще представи иновативни примери за това как партньорства между множество заинтересовани страни отключват нови бизнес възможности и капитали, като в същото време носят позитивните промени в обществата. 

За последните 20 години Глобалният договор на ООН изгради световно движение за устойчиви компании и заинтересовани страни, за да създаде света, който искаме. Сега ни трябват правилните лидери, които да пренесат движението в следващия етап. Ако Вие  сте лидер в корпоративната устойчивост, Ви каним да се присъедините в Ню Йорк от 15 до 16 юни 2020 г.

Сред говорителите на срещата са Антонио Гутериш, генерален секретар на ООН, Лизе Кинго, изпълнителен директор на Глобалния Договор, Джасинда Ардерн, министър-председател на Нова Зеландия, Пол Полман, бивш изп. директор на Unilever и застъпник на Целите, Ал Гор, вицепрезидент на САЩ 1993-2001 г. и председател на The Climate Reality Project, Ндаба Мандела, основател и председател на Africa Rising Foundation, Ананд Махиндра, Махиндра груп и много други.

Линк за регистрация

Отпразнувайте 20 години от създаването на Глобалния договор на ООН в емблематичната зала на Общото Събрание.

Срещнете се с 2 000 целенасочени лидери като Вас, както и с млади иноватори, правителства и ООН.

Вдъхновете се от настоящите устойчиви и иновативни визионери чрез речи, панели и кръгли маси.

Присъединете към нас в момента в който движим бизнес амбициите към десетилетието на обещанията, за да постигнем целите за 2030 г.

 

Публикацията е изготвена по материал на Глобалния договор на ООН – тук