Date archive: ноември 2020

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ ремонтира и оборудва помещения на кризисен център „Самарянска къща“

Samaritans crisis center 1ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ направи комплексен ремонт и предостави ново оборудване на Кризисен център „Самарянска къща“, управляван от Сдружение „Самаряни“, Стара Загора. Дарението ще даде повече сигурност и спокойствие на  настанените в  центъра хора в нужда и ще улесни достъпа им до качествени социални услуги, чиято важност нараства в условията на пандемията от COVID-19.

Прочетете повече

Details

Г-н Мирчев ще остане в паметта ни като пионер в обществено отговорното корпоративно управление

Mirchev_03Светла памет на г-н Мирчев! Той ще остане в паметта ни като пионер в обществено отговорното корпоративно управление, работил за налагане на най-добрите стандарти на етично и отговорно към обществото бизнес поведение. През 2006 г. бе избран за член на Консултативния съвет на мрежата на „Глобалния договор“ в България, обединение на бизнес- и неправителствени организации в подкрепа на устойчивия растеж, гражданската отговорност и отговорното бизнес управление. През 2009 г. г-н Мирчев бе избран за Председател на организацията, a през 2011 г. участва в прогласяването на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН от Генералния секретар Н. Пр. Бан Ки-Мун. Ще продължаваме да развиваме и надграждаме това дело, в чийто основи нашият приятел и съмишленик Васил Мирчев вложи сърце и усилия.

Съболезнователен адрес

Details

Българският арктически изследователски екип, топ инфлуенсъри и професионалисти, без които не можем, в разговори за професиите на бъдещето на виртуалния „Базар на професиите“ 2020

BAZAR_baners2„Базар на професиите“ 2020 ще събере във виртуално студио водещи имена от различни професионални сфери за разговори и дискусии за бъдещето на професиите им и пътя, който те разкриват. Базарът, организиран от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, ще се проведе на 28 ноември (събота)от 10:00 до 17:00 чс излъчване на живо във YouTube и Facebook каналите на Мрежата. Шестото издание на инициативата е с изцяло нов формат на онлайн конференция, водена от журналистите от TeenStation и включвания на живо на участниците в програмата. Базарът е насочен към деца и младежи във възрастова група 9-16 г., родители и учители. 

Прочетете повече

Details