Date archive: април 2021

Investor Media Group засилва сътрудничеството си с Bloomberg L.P. – започва да издава сп. Bloomberg Businessweek в България

Bloomberg-Businessweek-PR-640x480Investor Media Group прави поредната крачка към обогатяване на портфолиото си от медии и разширяване на мултиканалната си стратегия и от 15 април започва да издава ново списание, без аналог у нас. Bloomberg Businessweek е новото бизнес списание на българския медиен пазар. В него ще откриете задълбочено и професионално журналистическо съдържание, подготвено от широк кръг външни български експерти и автори, както и анализи и коментари за икономическия, финансовия и геополитическия живот от най-известните български икономически журналисти и анализатори.

Прочетете повече

Details

#ProudOfOurMembers: Какво е корпоративна устойчивост и какви КСО дейности имат Кауфланд България?

proudofourmembers_КауфландКато част от новата комуникационна инициатива на Българската мрежа, #ProudOfOurMembers, попитахме Кауфланд България няколко интересни въпроса за тяхната КСО дейност и корпоративната устойчивост на компанията. Можете да видите как отговори техният екип в линка отдолу.

Прочетете повече

Details