Date archive: април 2021

Пощенска банка и Mastercard® ще създадат „Зелена класна стая на открито“

PR_photoПощенска банка и Mastercard стартират съвместен проект за възстановяване и допълване на парковата инфраструктура по туристически маршрут Музей на мечката – м. Дендрариума в Природен парк „Витоша“. В първата фаза на проекта доброволци от двете компании ще обединят усилията си и заедно с Дирекцията на Природен парк „Витоша“ ще създадат „Зелена класна стая на открито“, която ще бъде обособена в непосредствена близост до Музея на мечката. Изграждането на отворен амфитеатрален кът за учене и празненства ще оформи едно креативно пространство, което ще даде възможност за иновативен образователен подход, както и за забавление на различни групи деца, които посещават редовно планината.

Прочетете повече

Details

Какви са здравните, психически, правни и бизнес аспекти на темата за ваксинацията и кое е с приоритет – личния избор или общото ни здраве разговор на Катя Василева, БНР с Дарина Георгиева и адв. Мария Петрова

175475685_229806182270483_4996401309309709629_nДискусията „Открито за ваксините“ ще събере уважавани специалисти в сферата на медицината, медицинското право и бизнеса, за да предоставят актуална информация и да отговорят на ключови въпроси за опазването на здравето при функционирането на организациите в условията на пандемия.

Изпълнителният директор на Българската мрежа, Дарина Георгиева, и адв. Мария Петрова проведоха разговор по темата при Катя Василева от БНР.

Прочетете повече

Details