ВУЗФ ще отбележи своята 20 годишнина с научно-приложна конференция “Икономика на страха”

Post 3 of 570

640x360

 

На 23 юни 2022 г. от 10.30 часа във ВУЗФ стартира научно-приложна конференция “Икономика на страха”, посветена на 20-та годишнина на висшето училище. Тя се организира съвместно с Лабораторията за научно-приложни изследвания VUZF Lab и под патронажа на г-н Цветан Цветков, председател на Сметната палата на Република България.

Форумът ще бъде открит от доц. д-р Григорий Вазов, президент и ректор емеритус на ВУЗФ, изпълнителен директор на VUZF Lab и г-н Цветан Цветков, председател на Сметната палата.

Конференцията ще протече в два панела – Панел IИкономиката на страха и политиката на централната банка и Панел IIПредпоставки за развитие на икономиката на страха.

Сред участниците са Владимир Савов, заместник-председател на Комисията за финансов надзор, Илия Лингорски, член на УС на Българската народна банка, Любомир Дацов, член на Фискалния съвет на Република България, Левон Хампарцумян, председател на Българския форум на бизнес лидерите,  проф. д-р Боян Дуранкев, проф. д.ик.н. Методи Христовпроф. д.ик.н. Виржиния Желязкова, гл. ас. д-р Красимира Найденова, доц. д-р Ирена Николова, д-р Даниела Караангова и др.

Прочетете повече