БМГД връчи специална награна по време на Годишните отличия на b2b Media

Post 191 of 473

GC-Progress6

Огнян Траянов връчи специална награда на Българската Мрежа на Глобалния Договро на ООН за „Инвестиция за устойчиво развитие“ на компания Progress в рамките на годишните награди на B2B Media.

Сред отличените са и редица от членовете на Мрежата – ОББ взе отличия в осем категории, в това число и награда за „Иновативна идея на годината“, с новооткритата лаборатория за иновации Surf Studio. ТехноЛогика заслужи първо място с проекта си Техно Меджик Ленд, А1 грабна четири награди, а екипът на Пощенска банка си тръгна с отличия в две категории. 

 

AllНад 70 проекта се състезаваха в петото издание на Годишните награди на b2b Media. Призовете бяха връчени по време на официална церемония в присъствието на официална лица, медии, бизнес организации и професионални сдружения. За отличията в над 20 категории се състезаваха организации, които имат значими постижения, както и новаторски, креативни и социално-отговорни проекти. Участниците са от различни сектори у нас.

Българската мрежа в лицето на изпълнителния директор, Дарина Георгиева, взе участие в журирането на участниците в конкурса и връчи награди в няколко категории на отличените победители. 

Научете повече