Посетете Базара на професиите на 22-ри и 23-ти ноември!

Post 177 of 473

лого_базар2019За пета поредна година Българска мрежа на Глобалния договор на ООН кани деца и младежи да се запознаят от близо с разнообразие от професии. В рамките на два дни посетителите на Базара на професиите ще имат възможност да поговорят с професионалисти от различни области и да присъстват на лекции, в които специалисти споделят за особеностите на своята професия, за необходимите знания и качества да бъде практикувана тя и за пътя, който те самите са извървяли, за да се развият професионално. Някой от професиите, които ще бъдат представени на базара са аниматор, хореограф, строителен инженер, blockchain предприемач, фермер, пилот, стилист, фотограф, лекар и много други!

Базарът по традиция е с вход свободен за всички желаещи да научат повече за особеностите на професиите, които ще покажем.

Събитието ще се състои в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк на:

  • 22-ри ноември, петък – този ден е предназначен за посещение на организирани училищни групи с предварителна регистрация – линк за регистрация
  • 23-ти ноември, събота – вратите на Базара са отворени за всички желаещи посетители

Регистрацията за записване на организирани училищни посещения на 22-ри ноември вече е отворена. Следете Facebook страницата на събитието и уебсайта ни за повече информация.

Базарът на професиите е насочен към ученици между 8 и 16 г, родители, учители. Не е подходящ за деца под 8 годишна възраст.

Уведомяваме всички посетители, че събитието ще бъде медийно отразено и има вероятност да бъдете заснети в снимките/кадрите, с които Базарът ще бъде отразен.