Стартира приемът на заявки за участие в „Базар на професии“ 2020.

Post 52 of 481

final2 (1)-page-001Стартира приемът на заявки за участие в „Базар на професии“ 2020.  Шестото издание на инициативата ще се проведе изцяло във виртуален формат с грижа и отговорност за децата ни, за родителите, служителите и цялото обществото.  

Базарът на професиите ще се проведе на 28 ноември (събота) 2020 г., от 9 до 16 ч. Събитието ще бъде във формат онлайн конференция, с водещи (млади журналисти) ще се излъчва в YouTube и Facebook. Базарът е насочен към деца и младежи във възрастова група 9-16 г., родители, учители. 

Програмата ще включва видео разказа “Защо ходят мама и татко на работа във фирмата?”, лекция за кариерно ориентиране на тема “Как да избереш професия?” с Гергана Раковска, представяния на различни професии чрез видеа и интервюта, дискусии и възможност за включване на децата с въпроси на живо и участие в куизове.

Такса участие за компаниите: 

  • за членове на БМГД: 200 лв.
  • за компании не-членове: 300 лв. 
  • за компаниите, които вече са част от “Гордея се с труда на моите родители” 2020 няма такса.

Базар на професиите е инициатива, която има силата да промени живота на децата и младите хора в България. Той е най-голямото публично изложение за представяне на професии пред ученици от компании и професионалисти. Базарът на професиите е продължение на “Гордея се с труда на моите родители”, предизвикан от интереса на обществото и е израз на обществено полезната и визионерска роля на бизнеса. 

От своето начало преди осем години над 7000 деца са опознали работното място на своите родители и вече знаят колко ценни са трудът и различните професии, а над 8000 са се запознали с разнообразието от професии на Базара. 

Още за инициативата може да намерите в информационната брошура с условия, ползи и такси за участие.

Своето участие може да заявите като попълните заявката.