„Преоткрий твоята природа“ – премиера видео и сборник

 

FBcover

За милиони хора по света Световният ден на околната среда дава възможност да преоткрият тяхната връзка с природата. Тази година Българската мрежа отбеляза 5 юни с провеждането на вътрешно-фирмени конкурси за кратки истории и серия разходки в градските градини на София.

Резултатите от тези дейности представихме на премиерата на видеото и на сборника с кратки разкази, които отразяват нашите емоции в общуването ни със заобикалящата ни природа.

В уютната обстановка на „Офис на открито“, гостите на събитието имаха възможност да изслушат отличените разкази лично от финалистите в конкурса „Преоткрий твоята природа“ – Ани Хараланова, Борислав Йорданов и Емил Георгиев, като по този начин ние отново съпреживяхме емоциите вложени в авторските им творби. 20046538_1707970845884615_2262034999531711289_nПрочетете и вие сборника с творбите на участниците.

Видеото, създадено заедно с партньорите ни от Radio Family, Евелина Павлова и Бойко Щонов, беше лично представено от Евелина. Научете повече за тайните и богатството на градските градини от видеото.

Галерия от премиерата може да разгледате тук.

Прочетете повече за победителите от конкурса за кратка история под мотото „Преоткрий твоята природа“.

За повече информация относно проекта, моля, свържете се с нас на secretariat@unglobalcompact.bg